OSIRIS

Korte beschrijving proces

Updated on

In Kies op Maat kunnen hbo studenten een minor vakkenpakket uitkiezen. Op basis daarvan print de student via Kies op Maat een leerovereenkomst uit. Op deze leerovereenkomst staan de gegevens van de student, de inhoud van de gekozen minor, de thuis instelling van de student en de gastinstelling (in ons geval dus de Radboud Universiteit).

De student gaat met deze leerovereenkomst naar zijn thuisinstelling en vraagt toestemming om de minor zoals op de leerovereenkomst vermeld in zijn hbo bachelor programma op te mogen nemen. Bij akkoord ondertekenen zowel de thuisinstelling als de student de leerovereenkomst. De student maakt een scan van de ondertekende leerovereenkomst in pdf.

Via Osiris aanmelding maakt de student een account aan (daarbij voert de student zijn NAW gegevens in). Vervolgens start hij het proces ‘HBO-minor’ op. In dit proces maakt hij naar aanleiding van vragen en opdrachten zijn studentdossier compleet. Dat dossier dient hij vervolgens in, zodat de faculteit ermee aan de slag kan.Indien de student via Kies op Maat komt, moet hij ook een scan van de getekende leerovereenkomst uploaden. De leerovereenkomst dient dan ondertekend te zijn door hemzelf en de thuisinstelling.

Previous Article Filters / Werkvoorraad
Next Article Stappen Student bij aanmelden voor HBO-Minor