OSIRIS

Termijnbewaking

Updated on

Termijnbewaking zorgt ervoor dat geen deadlines worden gemist bij het indienen en verwerken van een aanmelding. De bewaking wordt automatisch door Osiris opgestart en bijgehouden.

Nadat de Studielink aanmelding van een student aan Osiris Student is gekoppeld, begint de termijnbewaking van de aanmelding. De student heeft 56 dagen om een aanmelding in te dienen, waarvoor meerdere herinneringen worden gestuurd. Als de aanmelding na deze periode nog niet is ingediend, wordt deze geannuleerd. Als de student zich korter dan 56 dagen voor de uiterlijke aanmelddeadline aanmeldt (15 januari voor Numerus Fixus programma's, 1 april voor niet-EU studenten en 1 juli voor EU studenten), wordt het aantal beschikbare dagen daarop aangepast. Als de student een aanmelding opnieuw moet indienen, krijgt de student 14 dagen om dit te doen. Selectie en plaatsing studenten krijgen 7 dagen.

Nadat de aanmelding is ingediend, heeft het team Student Admissions 7 dagen om de aanmelding te controleren, 7 dagen voor de diplomawaardering en nogmaals 7 dagen voor het informeren. De faculteit heeft ook 7 dagen voor het toevoegen van een besluit. Het aantal resterend dagen is zichtbaar door middel van een cijfer naast de checklist waarin de aanmelding zich bevindt. Deze begint te tellen zodra de aanmelding naar de respectievelijke checklist is doorgezet. Als de deadline is gemist, is er een rood cijfer met een minteken zichtbaar. De termijnbewaking is ook direct in het overzicht van aanmeldingen te zien als bijvoorbeeld wordt gezocht op te informeren studenten. 

Previous Article Processen in OSIRIS
Next Article 1. Aanmelding van de student