OSIRIS

Hoe filter ik enkel (voorwaardelijk) toegelaten masterstudenten in Osiris met een aangevraagde beurs (RSP, RES, NLS)?

Updated on

RSP: Radboud Scholarship Programme
RES: Radboud Encouragement Scholarship
NLS: NL Scholarship

Er is een facultair filter ingesteld om een lijst te zien van de (voorwaardelijk) toegelaten masterstudenten in Osiris met een aangevraagde beurs. Deze kun je als volgt openen:

1. Ga in Osiris naar: Student - Aanmelden opleiding - Aanmeldingen (= 2.3.01)

2. Je komt dan in het algemene zoekscherm. In het drop down menu, selecteer dan 'OPL  14. Beursselectie'.

3. Je kunt deze selectie niet aanpassen. Klik op 'zoeken'. Je krijgt dan een lijst met alle (voorwaardelijk) toegelaten MA studenten die één of meerdere beurzen hebben aangevraagd (RSP, RES, NLS).

  • Let op: bij RES komen alléén de aanvragen naar boven in dit filter waarbij team Scholarships de vraag 'Financiële nood voldoende aangetoond in motivatiebrief RES' met 'ja' heeft beantwoord. Eventueel staat er nog een opmerking m.b.t. de motivatiebrief onder.

 

  • Zie je er toch een student tussen staan waar 'Financiële nood voldoende aangetoond in motivatiebrief RES' op 'nee' staat? Kijk dan goed bij de andere beurzen. Waarschijnlijk staat deze student dan tussen de zoekresultaten omdat een andere beurs op 'Aangevraagd' staat.
  • Van studenten die wél RES hebben aangevraagd maar waarvan de vraag 'Financiële nood voldoende aangetoond in motivatiebrief RES' nog onbeantwoord (leeg) is, is de motivatiebrief voor de beurs nog niet beoordeeld door team Scholarships.

4. In de resultatenlijst kun je op het witte pijltje in het zwarte rondje klikken om meteen naar het dossier van de student te gaan.

Voor verdere instructies m.b.t. het verwerken van de selectie in het dossier van de student, zie de handleiding 'Hoe verwerk ik de selectie van een beurs (RSP, RES, NLS) in Osiris?'

Wanneer je zelf een filter wil instellen in Osiris van studenten met een aangevraagde beurs, ongeacht toelating tot het masterprogramma, of om specifiek op aanvragen van één beursprogramma te filteren, zie de handleiding 'Hoe filter ik studenten in Osiris met een aangevraagde beurs (RSP, RES, NLS) ongeacht toelating tot MA?'

Previous Article Hoe verwerk ik de selectie van een beurs (RSP, RES, NLS) in Osiris?
Next Article 1. Korte beschrijving proces Studiekeuzecheck