OSIRIS

Hoe wordt een voorziening aan een student gekoppeld? (back-office)

Updated on

Ga naar: > Student > Begeleiding >  Individueel > Voorzieningen

Ga naar: > Student > Begeleiding >  Individueel > Voorzieningen
  1. Klik op de [+] knop onder voorzieningen
  2. Kies uit de lijst de voorziening (bij meerdere voorzieningen opnieuw de [+] knop gebruiken). De meeste voorzieningen hebben betrekking op toetsen, enkele hebben betrekking op werkvormen.
  3. Vul indien nodig "Geldig vanaf" en "Geldig t/m" in. Dit is optioneel. Wanneer het is ingevuld dan zal de voorziening alleen gedurende de aangegeven periode beschikbaar zijn voor de student om te kiezen bij het aanmelden voor toetsen en/of werkvormen in OSIRIS Student. Hierbij wordt de toetsdatum c.q. werkvormdatum vergeleken met de aangegeven periode. Indien de toetsdatum/werkvormdatum leeg is valt de inschrijving altijd binnen de aangegeven periode.
  4. Kies voor standaard toegekend voor Ja of Nee: standaard toegekend ja = de voorziening staat bij toetsinschrijving in OSIRIS student altijd aan (aangevinkt). Student kan voorziening verwijderen (uitvinken), standaard toegekend nee = de voorziening staat bij toetsinschrijving in OSIRIS student standaard nog niet toegevoegd. Student kan voorziening toevoegen (aanvinken). In backoffice wordt een standaard toegekende voorziening automatisch geregistreerd bij reeds bestaande* en toekomstige inschrijvingen die binnen de opgegeven periode vallen (zie 3).
  5. Sla de geregistreerde voorziening op.

 

 

Voorziening aanpassen of verlengen

  • Als bij een voorziening op studentniveau (2.1.77) de periode van toekennen wordt gewijzigd, waarbij standaard toegekend op Ja staat OF standaard toegekend wordt van Nee naar Ja gezet, wordt de voorziening ook toegekend aan bestaande werkvorm-/toetsinschrijvingen die binnen de (nieuwe) periode van de voorziening vallen.
  • Reeds toegekende voorzieningen op werkvorm/toets niveau worden NIET verwijderd als de voorziening op studentniveau wordt aangepast. Het komt wel terug in scherm 2.1.60 bij de waarden voor 'Geregistreerd bij Student?' en 'Standaard toegekend?'​
Previous Article Hoe wordt een student aan een begeleider gekoppeld?
Next Article Hoe worden voorzieningen aan toetsen en werkvormen van studenten gekoppeld?