OSIRIS

Hoe maak je een 'overkoepelende' werkgever aan?

Updated on

Doel: Stages worden gelopen bij stageaanbieders. Deze zijn gebaseerd op werkgevers. Deze werkgevers kunnen op twee niveau's worden ingericht: overkoepelend (er 'hangen wekrgevers onder een overkoepelende werkgever') of niet (er is geen verband met een overkoepelende werkgever). In deze werkinstructie wordt beschreven je kunt aangeven of een werkgever overkoepelend is of niet. Het inrichten van een werkgever is voorbehouden aan medewerkers die hiervoor zijn geautorisseerd.

Voor wie: Deze werkinstructie is bedoeld voor key-users / beheerders, die zich bezig houden met het inrichten van werkgevers in OSIRIS.

Ga naar: Beheer > Referentietabellen > Werkgevers

Maak een nieuwe werkgever aan

  • Selecteer een bestaande werkgever om deze te muteren of
  • Klik rechts in je scherm op het groene + (of op de Actie: Nieuwe werkgever) om een nieuwe werkgever aan te maken

Vul in scherm 3.6.01 minimaal de verplichte velden in. Vul zo weinig mogelijk details in, anders creëer je voor jezelf een onderhoudsgevoelige omgeving.

  • Maak een werkgever overkoepelend (Overkoepelend = Ja) als je  subafdelingen onder een zelfde werkgever wilt hangen.
  • Maak een werkgever niet overkoepelend (Overkoepelend = Nee) als je de werkgever onder een overkoepelende werkgever wilt onderbrengen. Selecteer dan bij Valt onder werkgever de betreffende overkoepelende werkgever.
  • De derde optie is Overkoepelend = Nee, en dan is het een 'losse' werkgever die niet fungeert als overkoepelend, en die niet aan een andere werkgever is verbonden.

Let op: vul ALTIJD het coördinerend onderdeel in, ook al is dit geen verplicht veld, als je 'eigenaar' van een werkgever wilt worden. Dit helpt je later ook bij het maken van selecties.

Previous Article Hoe worden werkgevers ingericht?
Next Article Hoe worden vaste aanbieders gemaakt?