OSIRIS

Hoe kan ik het standaard vertrouwelijkheidsniveau van een notitie instellen?

Updated on

Notities hebben altijd een vertrouwelijkheidsniveau. Zonder dat vertrouwelijkheidsniveau is het onmogelijk om een notitie op te slaan. Het vertrouwelijkheidsniveau bepaalt welke andere medewerkers die toegang hebben tot OSIRIS de notitie kunnen inzien. Wanneer je een nieuwe notitie maakt, wordt er in principe een standaard vertrouwelijkheidsniveau ingevuld. Dat kan eventueel nog worden aangepast voordat de notitie wordt opgeslagen. In deze werkinstructie wordt uitgelegd hoe je als gebruiker  het vertrouwelijkheidsniveau dat standaard wordt ingevuld kunt instellen.    

Ga naar: > Inlognaam > Mijn gegevens

Ga naar: > Inlognaam > Mijn gegevens

Ga als volgt te werk:

  1. Ga naar jouw inlognaam en selecteer de optiue "Mijn gegevens"
  2. Selecteer het tabblad "Instellingen"
  3. Klik op "Wijzig"

Stel het standaard vertrouwelijkheidsniveau in

Stel het standaard vertrouwelijkheidsniveau in

Om het standaard vertrouwelijkheidsniveau te wijzigen ga je als volgt te werk.

  1. Klik op het veld "Uw notities zijn standaard" en selecteer het gewenste vertrouwelijkheidsniveau (bijvoorbeeld: Studieadviseurs LET)
  2. Klik op "Opslaan". Elke nieuwe notitie die je nu maakt krijgt standaard het geselecteerde niveau mee. Je kunt wanneer je een nieuwe notitie maakt, wel een ander niveau kiezen. Wélke niveaus ja mág kiezen is afhankelijk van de medewerkergroepen waarin je zit. Als je hieroiver vragen hebt, neem dan contact op met je lokale OSIRIS beheerder.

Basis

Het standaard vertrouwelijkheidsniveau is ook in Osiris basis in te stellen. Dit doe je bij de persoonlijke instellingen scherm 5.2.05. Type notitie

Een nieuwe notitie krijgt nu standaard het ingestelde vertrouwelijkheidsniveau

Een nieuwe notitie krijgt nu standaard het ingestelde vertrouwelijkheidsniveau

Bij elke NIEUW aangemaakte notitie wordt standaard het ingestelde vertrouwelijkheidsniveau ingevuld. Eventueel kun je dit nog wijzigen. De velden "Zichtbaar voor student - Inhoud" en "Bijlage" kunnen niet worden gewijzigd. Er is binnen de Radboud Universiteit afgesproken dat deze velden  altijd zichtbaar zijn voor de student, De standaardinstelling van het veld "Beslissing" kan wél gewijzigd worden. 

Previous Article Hoe maak je een notitie aan voor een student?
Next Article Hoe leg ik het default notitie hoofdonderwerp vast?