OSIRIS

Werken vanuit de werkvoorraad

Updated on

Naast werken met filters kun je ook werken met werkvoorraad. Dit kun je selecteren in menu 2.3.01, zie onderstaande printscreen.

Het werkvoorraadscherm is bedoel voor gebruikers die de statussen van rubrieken en/of checklisten moeten wijzigen en kan worden gebruikt naast of in plaats van de filters.

Het is ingericht in 3 onderdelen, ‘Aankomend’, ‘Openstaand’ en ‘Verwerkt’.

In ‘Aankomend’ vind je de gestarte aanmeldingen met de status ‘Nog niet ingediend’. Dit betekent dat de student zijn vragenlijst nog niet heeft gesubmit en het International Office dus nog niet verder kan met het behandelen van deze aanmeldingen.

De verschillende kleuren zijn gekoppeld aan de functionaliteit Termijnbewaking. Deze functionaliteit zal vanaf het academisch jaar 2017/2018 in gebruik worden genomen. Studenten zullen dan automatisch herinneringen ontvangen als ze hun aanmelding niet op de door ons gestelde deadlines hebben afgerond.

In ‘Openstaand’ vind je alle aanmeldingen die ofwel de status ‘Ingediend’ hebben, ofwel op ‘In behandeling’ staan. De status is ‘Ingediend’ zodra de student zijn vragenlijst heeft gesubmit. Het International Office zet de status op ‘In behandeling’ zodra alle documenten zijn goedgekeurd.

In dit deel staan dus alle aanmeldingen waarin de student actief is geweest en die door Student Admissions en de faculteit in behandeling kunnen worden genomen.

In ‘Verwerkt’ vind je alle aanmeldingen waarvan de hele checklist is afgehandeld maar waarvan de status nog niet op afgehandeld is gezet. Deze stap wordt door Student Admissions afgehandeld.

Zodra de status op ‘Afgehandeld’ staat, of een aanmelding is geannuleerd, verdwijnt deze uit de werkvoorraad.

 

Previous Article Zoeken via facultaire filters en standaard selecties
Next Article Doorzetten van aanmelding naar docent/begeleider