OSIRISOSIRISSyllabus+ Algemene werkinstructiesConcept roosters in Syllabus+ en het Persoonlijk Rooster

Concept roosters in Syllabus+ en het Persoonlijk Rooster

Vanaf 5 november 2021 kunnen roosteraars gebruik maken van concept roosters in het Persoonlijk Rooster. Vanaf dat moment kunnen roosteraars de publicatie van geroosterde activiteiten controleren door de juiste label/tag te selecteren in Syllabus+.

Wanneer de tag voor concept roosters wordt geselecteerd bij geroosterde activiteiten, zijn deze activiteiten alleen te raadplegen in het Persoonlijk Rooster door bevoegde medewerkers.  De facultair coordinator roostering (FCR) zult de Syllabus+ beheerder informeren welke medewerkers concept roosters moeten kunnen raadplegen in het Persoonlijk Rooster.

Concept roosters zijn beschikbaar voor docenten en onderwijscoordinatoren. Bijvoorbeeld, wanneer de Label 'CONCEPT FSW docent' wordt geselecteerd bij Labels in Syllabus+, is de specifieke activiteit alleen zichtbaar in het Persoonlijk Rooster voor bevoegde docenten van faculteit Sociale Wetenschappen.

Nadat de label/tag wordt geselecteerd in Syllabus+ wordt de conceptindicator toegevoegd aan de rooster- en beschikbaarheidsweergaven in het Persoonlijk Rooster.

Voorbeeld weekweergave:

Voorbeeld maandweergave: