OSIRISOSIRISAanmeld werkinstructies Beursaanvraag RSP, HS, OTS, StudyFundHoe filter ik enkel (voorwaardelijk) toegelaten masterstudenten in Osiris met een aangevraagde beurs (HS, RSP, OTS, SF)?

Hoe filter ik enkel (voorwaardelijk) toegelaten masterstudenten in Osiris met een aangevraagde beurs (HS, RSP, OTS, SF)?

HS: Holland Scholarship
RSP: Radboud Scholarship Programme
OTS: Orange Tulip Scholarship
SF: Radboudumc StudyFund

Er is een facultair filter ingesteld om een lijst te zien van de (voorwaardelijk) toegelaten masterstudenten in Osiris met een aangevraagde beurs. Deze kun je als volgt openen:

1. Ga in Osiris naar: Student - Aanmelden opleiding - Aanmeldingen (= 2.3.01)

2. Je komt dan in het algemene zoekscherm. In het drop down menu, selecteer dan 'Beursaanvragen voor facultaire selectie (facultair)'.

3. Je kunt deze selectie niet aanpassen. Klik op 'zoeken'. Je krijgt dan een lijst met alle (voorwaardelijk) toegelaten MA studenten die één of meerdere beurzen hebben aangevraagd (HS, RSP, OTS, SF).

4. In de resultatenlijst kun je op het witte pijltje in het zwarte rondje klikken om meteen naar het dossier van de student te gaan.

Voor verdere instructies m.b.t. het verwerken van de selectie in het dossier van de student, zie de handleiding 'Hoe verwerk ik de selectie van een beurs (HS, RSP, OTS, SF) in Osiris?'

Wanneer je zelf een filter wil instellen in Osiris van studenten met een aangevraagde beurs, ongeacht toelating tot het masterprogramma, of om specifiek op aanvragen van één beursprogramma te filteren, zie de handleiding 'Hoe filter ik studenten in Osiris met een aangevraagde beurs (HS, RSP, OTS, SF) ongeacht toelating tot MA?'