OSIRISOSIRISInschrijf werkinstructies Aanmelden / toelatenAfdrukken toelatingsbeschikkingen van faculteit namens het CvB

Afdrukken toelatingsbeschikkingen van faculteit namens het CvB

Doel: Afdrukken van een toelatingsbeschikking met gebruikmakend van de velden

  • Verstrekt door faculteit en
  • Verstrekt door onderdeel

Voor wie: I&A medewerkers die namens het College van Bestuur (CvB) toelatingsbeschikkingen verzorgen.

In menu 2.1.12 Student - Toelatingsbeschikkingen wordt door I&A een toelatingsbeschikking afgedrukt. Vul in het veld “verstrekt door faculteit” de code van de faculteit. Omdat deze beschikking verstrekt wordt door het organisatie onderdeel van I&A kan gekozen worden voor RU-T. Met de code RU-T wordt hier namens het CvB van de Radboud Universiteit bedoeld

Voorbeeld: Indien een toelatingsbeschikking namens het CvB voor de faculteit NWI moet worden afgedrukt, van een bepaalde student, dan moet dit in menu 2.1.12 Student - Toelatingsbeschikkingen als worden ingevoerd.

Toelatingsbeschikking namens het CvB voor de faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (NWI)

Op de toelatingsbeschikking zal dan de naam van de faculteit komen te staan. In dit geval Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica of in het Engels Faculty of Science.

Met de knop "Actie: Afdrukken toelatingsbeschikking" wordt afhankelijk van de toegekende waarde in het veld akkoord, het juiste print menu gekozen.

In dat print menu kan desgewenst een aangepaste template en een aangepast taal worden gekozen.

Voorbeeld van een master toelatingsbeschikking

Eventuele selecties op de toelatingsbeschikkingen zullen er dan rekening mee moeten houden dat het veld “verstrekt door onderdeel” zichtbaar maakt dat de I&A deze heeft afgegeven namens de faculteit. Selecties zijn binnen Osiris eenvoudig aan te passen.