OSIRISOSIRISInschrijf werkinstructies StudielinkMsg03 met afkeurcode 99 - Studielinknummer: 558080810 Nationaliteit bestaat niet tijdens de ingangsdatum nationaliteit

Msg03 met afkeurcode 99 - Studielinknummer: 558080810 Nationaliteit bestaat niet tijdens de ingangsdatum nationaliteit

Doelgroep: Studielink adapter beheer

Uitleg: De afloopdatum van de nationaliteit wordt in Osiris handmatig vastgelegd. Bij de RU wordt dit veld gevuld wanneer een land meer dan 10 jaar geleden opgehouden is te bestaan. Indien een student toch nog met zo'n verouderde nationaliteit zich probeert in te schrijven dan zal het bericht in de SL adapter worden tegengehouden. De student zal in Studielink de correcte nationaliteit mooeten opgeven. In Studielink wordt de afloopdatum niet gevuld. Daardoor kunnen we in de Studielink adapter hierover meldingen ontstaan.

Te nemen controles: Controleer of de opgegeven nationaliteit inderdaad opgegeheven is menu 3.4.17 Referentietabellen - Nationaliteiten. (Het land speelt hierin geen rol).

Nadat de student de nationaliteit heeft aangepast, moet vanuit het dashboard een nieuwe msg03 worden aangeleverd. De oude kan kan in de SL adapter worden genegeerd.