OSIRISOSIRISVolg werkinstructies BegeleidingHoe wordt een voorziening aan een student gekoppeld? (back-office)

Hoe wordt een voorziening aan een student gekoppeld? (back-office)

Ga naar: > Student > Begeleiding >  Individueel > Voorzieningen

  1. Klik op de [+] knop onder voorzieningen
  2. Kies uit de lijst de voorziening (bij meerdere voorzieningen opnieuw de [+] knop gebruiken). De meeste voorzieningen hebben betrekking op toetsen, enkele hebben betrekking op werkvormen.
  3. Vul indien nodig "Geldig vanaf" en "Geldig t/m" in. Dit is optioneel. Wanneer het is ingevuld dan zal de voorziening alleen gedurende de aangegeven periode beschikbaar zijn voor de student om te kiezen bij het aanmelden voor toetsen en/of werkvormen in OSIRIS Student. Hierbij wordt de toetsdatum c.q. werkvormdatum vergeleken met de aangegeven periode. Indien de toetsdatum/werkvormdatum leeg is valt de inschrijving altijd binnen de aangegeven periode.
  4. Kies voor standaard toegekend voor Ja of Nee: standaard toegekend ja = de voorziening staat bij toetsinschrijving in OSIRIS student altijd aan (aangevinkt). Student kan voorziening verwijderen (uitvinken), standaard toegekend nee = de voorziening staat bij toetsinschrijving in OSIRIS student standaard nog niet toegevoegd. Student kan voorziening toevoegen (aanvinken). In backoffice wordt een standaard toegekende voorziening automatisch geregistreerd bij reeds bestaande* en toekomstige inschrijvingen die binnen de opgegeven periode vallen (zie 3).
  5. Sla de geregistreerde voorziening op.

*Let op: Alleen de eerste invoer van een voorziening heeft gevolgen voor open toetsinschrijvingen. Wijzigingen op reeds ingevoerde voorzieningen hebben dit niet. Als bijv. een voorziening van niet-standaard naar standaard wordt gezet zal NIET alsnog automatisch de voorziening worden toegekend aan de reeds bestaande inschrijvingen, ook niet als deze binnen bovenstaande criteria vallen.