OSIRIS

Hoe kan ik een overzicht maken van vakken binnen een opleiding of studiejaar?

Updated on

Klik je op Rooster Toevoegen en selecteer het studieprogramma.

Roosters | Radboud Universiteit – Mozilla Firefox

In het studieprogrammarooster-scherm, selecteer de gewenste faculteit om de lijst opleidingen te krijgen. Optioneel kun jij een groep selecteren zodat er geen onnodige studieprogramma's verschijnen in het rooster. Ook optioneel is de naam van het studieprogramma. Klik op Rooster Toevoegen en vervolgens op OK en Sluiten.

Vervolgens zie je weer het roosterweergave en aan de rechterkant de opleidingen en vakken. Optioneel kun jij filteren op werkvorm/activiteitsoort, bijvoorbeeld tentamens, of specifieke vakken of studieprogramma's selecteren/deselecteren.  

Klik op Downloaden (rechts naast het knopje "+ Rooster Toevoegen") en dan op Printbare PDF (lijst).

Nu kan je een een rooster downloaden voor een specifieke periode. In het volgende scherm, vink de gewenste opties aan. Opties 1-5 zijn meestal gebruikelijk voor een compleet overzicht, inclusief aanvullende informatie over specifieke vakken of werkvormen.

In de kalendar, klik op de eerste datum van de gewenste periode. Er verschijnt een zwarte tegel op de datum en bij Start wordt deze datum ingevuld.

Gebruik de pijlers in de kalendar om te navigeren naar de laatste datum van de gewenste periode en dan op die datum klikken. Bij Einde wordt de einddatum ingevuld. Klik op Downloaden.

Optioneel kun jij op een van de voorgedefinieerd opties aan de rechte kant kiezen (e.g., Vandaag) in plaats van de kalendar te gebruiken.

Next Article Beschikbaarheidsweergave PDF