OSIRIS

Beschikbaarheidsweergave PDF

Updated on

Ondersteunend personeel binnen een universiteit, zoals schoonmaakpersoneel en facilitair management  hebben vaak nog behoefte aan een fysiek papieren rooster met daarop de tijden waarop ruimtes bezet en beschikbaar zijn. Om hierbij te helpen bevat het Persoonlijk Rooster (MyTimetable) nu een PDF-export optie voor de beschikbaarheidsweergave.

Eerst navigeren je naar de Locatieweergave en locaties of gebouwen toevoegen aan het rooster.

Klik op het Downloaden-icoontje (rechts naast het knopje '+ Rooster Toevoegen') en dan op 'Printbare PDF (beschikbaarheid)'.

In het volgende scherm, vink de gewenste opties aan. De eerste optie is gebruikelijk voor een compleet overzicht van de beschikbaarheid van locaties/gebouwen.

In de kalender, klik op de eerste datum van de gewenste periode. Er verschijnt een zwarte tegel op de datum en bij Start wordt deze datum ingevuld.

Gebruik de pijlers in de kalendar om te navigeren naar de laatste datum van de gewenste periode en dan op deze datum klikken. Bij Einde wordt de einddatum ingevuld. Klik op Downloaden.

Optioneel kun jij op een van de voorgedefinieerd opties aan de rechte  kant kiezen (e.g., Vandaag) in plaats van de kalendar te gebruiken.

Hierbij een voorbeeld van een beschikbaarheidskalender voor fictieve zaal REC-C:

Previous Article Hoe kan ik een overzicht maken van vakken binnen een opleiding of studiejaar?
Next Article Concept roosters in het Persoonlijk Rooster