OSIRIS

Wat is de uiterste aanmeld termijn voor een cursus of een toets?

Updated on

De uiterste aanmeld termijn voor een toets is 5 werkdagen voor de toetsdatum. Weekend en feestdagen worden dus niet meegeteld. Deze termijn stelt de Radboud Universiteit in om het logistieke proces rondom de tentamens optimaal te kunnen uitvoeren. Omdat het door feestdagen wellicht niet altijd even duidelijk is wat de laatste aanmelddatum is, wordt deze ook in OSIRIS getoond bij elke toets, Uiteraard dient dan wel de toetsdatum bekend te zijn. In deze instructie wordt getoond hoe je de uiterste aanmelddatum voor een toets kunt opzoeken.

Ga naar > Onderwijscatalogus

Selecteer de menuknop in de linkerbovenhoek van het startscherm, en kies 'Onderwijscatalogus'

Selecteer nu de cursus waarvoor je je van één van de toetsen wilt inschrijven, door op de cursus te klikken.

Ga nu naar het tabblad "Toetsinschrijving".

Per toets wordt getoond wat de datum is vanaf wanneer, en tot en met welke datum je kunt inschrijven. In bovenstaand voorbeeld is het tentamen in blok 2 op 30-1-2018 en kun je je dus op 22-1-2019 tot en met  23:59 uur inschrijven.  

LET OP: het kan zijn dat de inschrijving op een toets op een bepaald tijdstip op de dag dicht wordt gezet. In dat geval  zal het tijdstip van uiterste aanmelding ook worden aangepast aan dat sluitingstijdstip, waardoor de sluiting dus niet om 12:00 uur 's nachts plaatsvindt, maar op een ander tijdstip gedurende de dag.

TIP: Je kunt ook eenvoudig zoeken naar alle toetsen die open staan voor inschrijving. Klik hier om te zien hoe dat werkt.

Previous Article Hoe kan ik me voor een (her)tentamen AFmelden?
Next Article Hoe selecteer ik alle toetsen die open staan voor inschrijving?