OSIRIS

Hoe wordt een organisatieonderdeel aan een rol en een medewerkergroep gekoppeld?

Updated on

De structurele autorisaties in Catalogus worden bepaald op basis van de combinatie Rol - Organisatieonderdeel - Medewerkergroep. De menu autorisaties worden gebaseerd op het gebruikersprofiel. In deze werkinstrcutie wordt beschreven hoe je als LFB-er een medewerkergroep aan een rol aan een organisatieonderdeel koppelt. Daarmee geef je dus de medewerkers die in de medewerkergroep zitten toegang tot een bepaalde groep van cursussen.

Ga naar Organisatieonderdelen

Ga naar Organisatieonderdelen

Ga in menu 3.2.15 op zoek naar de organisatieonderdelen van het type "COOR" van je eigen faculteit. Selecteer de actuele onderdelen. Klik vervolgens op de ">" knop voor een onderdeel om naar het volgende scherm te gaan.

Koppel de stap met de medewerkergroep

Koppel de stap met de medewerkergroep

Hier zijn standaard twee rollen  ingevoerd:CURSUSINVOER  en  CURSUSCONTROLE. Voer per rol de medewerkergroepen in die iets bij die rol moeten mogen. Bij de rol CURSUSINVOER  moet altijd ook de medewerkerghroep van CAT-CONTROLE  worden geplaatst, zodat de medewerkers die in CAT-CONTROLE zitten alltijd ook in deze stap mogen werken. Bijvoorbeeld om wanneer de deadline is verstreken alle cursussen die nog in deze stap staan door te zetten naar de volgende stap (CONTROLE).  De rol CURSUSCONTROLE mag alleen door de medewerkergroep CAT-CONTROLE  worden gedaan.

Previous Article Hoe worden de werkstroomprocessen ingericht?
Next Article Hoe wordt een werkstroomproces voor een of meerdere cursussen gestart?