OSIRIS

Hoe kan ik de cursus waarvan ik behandelaar ben, overdragen aan een collega?

Updated on

Bij het opstarten van het proces om de cursusinformatie voor een volgend jaar te gaan wijzigen, wordt de docent met de rol "Cursusinvoer" automatisch de behandelaar. Deze behandelaar treft zijn cursussen in OSIRIS catalogus aan bij het opstarten. Het kan zijn dat de behandelaar die automatisch is toegewezen een andere moet zijn. De originele behandelaar kan dan de cursus 'overdragen' aan een andere behandelaar. In deze instructie staat beschreven hoe dit in zijn werk gaat.

Selecteer de cursus waarvan je de behandelaar wilt wijzigen

  1. Selecteer de cursus waarvan je de behandelaar wilt wijzigen
  2. klik op de actieknop en selecteer de optie "Cursussen toewijzen aan een behandelaar"

Kies de nieuwe behandelaar

  1. Selecteer de nieuwe behandelaar door te starten met het typen van diens achternaam. De mogelijke behandelaars worden in een lijst getoond. Kies de gewenste behandelaar.
  2. Klik op de knop: "Toewijzen".

Degene die nu behandelaar is geworden krijgt daarvan automatisch een mail. Die mail zal elke werkdag om 19:00 worden verzonden aan de behandelaren. Indien een docent meerdere cursussen heeft toegewezen gekregen op één dag, dan worden die cursussen verzameld in één mail, zodat een docent die veel cursussen moet gaan bewerken, slechts één mail per dag krijgt in plaats van een mail per cursus.

Controleer of de actie is geslaagd

In een dialoogvenster wordt aangegeven of de actie is geslaagd. De nieuwe behandelaar krijgt nu bij het opstarten van Cursusinvoer de nieuwe cursus automatisch in zijn lijst met te wijzigen cursussen.

Previous Article Hoe kan ik een cursus die ik al heb goedgekeurd bekijken?
Next Article Hoe voeg ik een docent toe aan mijn cursus?