OSIRIS

Hoe vind ik studenten met een voorziening?

Updated on

In OSIRIS kunnen studenten worden geregistreerd als ze een voorziening hebben toegewezen gekregen t.b.v. het afleggen van een tentamen. Die voorziening kan bestaan uit extra tijd voor het afleggen van een tentamen, het gebruik van bepaalde hulpmiddelen, of de mogelijkheid om in een aparte ruimte het tentamen te mogen maken. Studenten krijgen de voorzieningen toegewezen door de examencommissie op indicatie van de studentendecaan en de studieadviseur. In dit artikel wordt beschreven hoe een begeleider kan zoeken naar studenten met een aan hen toegewezen voorziening.  

Kies in Osiris Begeleider voor menu-item "Student" :

Je komt terecht in het tabblad "Basisgegevens". Als je alle studenten met een voorziening wil vinden, ongeacht het soort voorziening, zet je een wildcard (%) in het zoekveld "Voorziening" en druk je op ZOEK.  Let op: in het zoekfilter is vooringevuld dat alleen actieve studenten gezocht worden. Als je dit anders wil moet je dit bij het zoekveld "Student actief?" wijzigen.

Als je studenten met een bepaalde voorziening wil vinden klik je op het vergrootglas van het zoekveld "Voorziening" en kies je één of meerdere voorzieningen uit de getoonde lijst.  Het is mogelijk in de lijst te zoeken op waarden of omschrijvingen.Klik nadat je je keuze hebt gemaakt onderaan de lijst op OK en vervolgens op ZOEK :

Previous Article Hoe leg ik het default notitie hoofdonderwerp vast?
Next Article Hoe registreer ik een voorziening bij een student? (Begeleider)