OSIRIS

Hoe log ik in en uit bij OSIRIS Docent? (Radboudumc)

Updated on

OSIRIS Docent - Begeleider is beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. In deze instructie wordt beschreven hoe het inloggen in OSIRIS Docent gebeurt. 

Ga naar https://osiris.ru.nl/docent. Gebruik de browser Google Chrome.

Als je niet met de Radboudumc Zero Client werkt, verschijnt onderstaand scherm. Als je al ingelogd bent in Radboudumc Zero Client met je z-nummer, hoef je niet nogmaals in te loggen met z-nummer en wachtwoord.

Ga naar http://sis.ru.nl/osiris_begeleider

Van buiten de Radboudumc-werkplek: U komt op het bovenstaande scherm. Wijzig indien nodig de taalinstellingen van NL (Nederlands) in EN (Engels).

Om in te loggen gebruik je het z-nummer en hetzelfde wachtwoord als voor het gebruik van de Radboudumc-werkplek (Zero-client). Nadat je de gebruikersnaam en het wachtwoord hebt ingevuld, klikt u op de knop "Inloggen".

Vanaf de Radboudumc-werkplek (Zero client): kies Radboudumc om in te loggen bij OSIRIS docent (zie hieronder).

Eerste keer inloggen

Als je voor het eerst inlogt, krijg je de melding hierboven. Klik om verder te gaan "Ja, ga door naar OSIRIS prd | RU". De keren hierna zal deze melding niet meer verschijnen.

Log out

Je kunt uitloggen door het log uit optie te kiezen vanuit de drop down lijst onder de gebruikersnaam. Je zult terugkeren naar het login-scherm.

Previous Article How can I see the final result of a course? (Radboudumc)
Next Article Hoe navigeer ik in mijn beginscherm? (Radboudumc)