OSIRIS

Hoe maak ik een presentielijst met pasfoto?

Updated on

Indien je wilt weten in welke studenten  zich hebben ingeschreven voor de cursus is daarvoor het rapport Presentielijst met pasfoto.

Het rapport 9.2.08 - Presentielijst met pasfoto inzicht geven in de ingeschreven studenten, nadat de student is ingeschreven op een cursus (werkvorm).

Alleen cursussen, waarvoor de gebruiker is geautoriseerd en die vallen onder een coördinerend onderdeel van de faculteit van inloggen, worden geselecteerd. De presentielijst werkt alleen wanneer ingelogd is onder een faculteit.


Dit rapport toont per werkvormgroep welke studenten, inclusief pasfoto, in deze groep zijn ingedeeld. 

 Dit rapport is beschikbaar in Excel, PDF, HTML en RTF bestandformaat.

Bij een Excel bestandsformaat worden de werkvormgroepen per tabblad afgedrukt.

Wanneer een gebruiker rechten heeft tot het rapport, kan men vanuit OSIRIS Docent/Begeleider navigeren naar "Menu" linksboven en vervolgens klikken op Rapporten.

OSIRIS opent dan een nieuw venster met standaard rapporten die voor de gebruiker beschikbaar zijn gesteld. Je kunt in het rechter gedeelte van het scherm zoeken op het menu nummer, in dit geval "9.2.08", of op een deel van de titel van het rapport menu, bijvoorbeeld "Presentie".

Wanneer je klikt op de regel van rapport 9.2.08, wordt het menu 9.2.08 geopend, waarbij een selectie gemaakt kan worden aan de linker kant en een uitvoerformaat aan de rechterkant.

Je kunt onder andere filteren op de cursuscode en het blok.

Nadat de selectie ingevoerd is, kan je klikken op Uitvoeren.

De meest recente informatie over de organisatie en uitvoering van onderwijs en de wijze van ondersteuning, vindt u op de SharePoint pagina Onderwijslogistiek.

Hier treft u informatie over de onderwijslogistiek van de academische opleidingen GNK en BMW/BMS, denk hierbij aan overzichten van coördinatoren, informatie over de roostering, evaluaties en werkinstructies om opleiding specifieke informatie uit de systemen te halen (bijvoorbeeld deelnemers- en presentielijsten).

Mocht u geen toegang hebben tot deze pagina, of mist u informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Previous Article Hoe maak ik een deelnemerslijst per werkvormgroep inclusief coachgroepen
Next Article Hoe kan ik geregistreerd worden voor elektronisch ondertekenen van resultaten? (Meer Factor Authenticatie)