OSIRIS

Hoe maak ik een deelnemerslijst per werkvormgroep inclusief coachgroepen

Updated on

Indien je wilt weten in welke coachgroepen studenten zitten, die zich hebben ingeschreven voor de cursus is daarvoor het rapport RU Deelnemerslijst per werkvormgroep.

context: Cursussen bestaan onder andere uit werkvormen en toetsen. Wanneer een werkvorm een aanvangsblok heeft kunnen studenten zich inschrijven voor een werkvorm. Aan zo'n werkvorm met aanvangsblok kunnen de studenten ook ingedeeld worden in werkvormgroepen. Het kan zijn dat de student zelf aangeeft welke werkvormgroep van toepassing is, of dat dit later wordt gedaan in OSIRIS Basis.

Nadat bekend is welke studenten in welke groep zit, kan er gebruik worden gemaakt van rapport die beschikbaar is in het menu 9.2.55 Deelnemerslijst per werkvormgroep. Dit rapport heet RU Deelnemerslijst per werkvormgroep. Hieronder een voorbeeld beschikbaar zichtbaar.

Het rapport is uit te voeren in PDF, Excel en RTF.

Wanneer een gebruiker rechten heeft tot het rapport, kan men vanuit OSIRIS Docent/Begeleider navigeren naar het menu 9.2.55 via het hoofdmenu linksboven en te klikken op Rapporten.

OSIRIS opent dan een nieuw venster met standaard rapporten die voor de gebruiker beschikbaar zijn gesteld. Je kunt in het rechter gedeelte van het scherm zoeken op het menu nummer, in dit geval "9.2.55", of op een deel van de titel van het rapport menu, bijvoorbeeld "Deelnemerlijst".

Wanneer je klikt op de regel van rapport 9.2.55, wordt het menu 9.2.55 geopend, waarbij een selectie gemaakt kan worden aan de linker kant en een uitvoerformaat aan de rechterkant.


Nadat de selectie ingevoerd is, kan je klikken op Uitvoeren

De meest recente informatie over de organisatie en uitvoering van onderwijs en de wijze van ondersteuning, vindt u op de SharePoint pagina Onderwijslogistiek.

Hier treft u informatie over de onderwijslogistiek van de academische opleidingen GNK en BMW/BMS, denk hierbij aan overzichten van coördinatoren, informatie over de roostering, evaluaties en werkinstructies om opleiding specifieke informatie uit de systemen te halen (bijvoorbeeld deelnemers- en presentielijsten).

Mocht u geen toegang hebben tot deze pagina, of mist u informatie, stuur dan een e-mail naar [email protected]

Previous Article Hoe raadpleeg ik welke studenten aan mijn cursus deelnemen?
Next Article Hoe maak ik een presentielijst met pasfoto?